5, 6 en 7 februari 2018
Volg ons op Twitter  Volg ons op Twitter  Volg ons op LinkedIn  

Deelnemers wedstrijden

Maandag 13 februari Grand Prix EvenTT Culinair
 
Sytze Greidanus Restaurant De Oude Sluis Zoutkamp
lars Drost Restaurant Ciel Blue** Amsterdam
Marleen Brouwer Restaurant De Loohoeve Schoonloo
Gert van der Heiden Restaurant Het Roode Koper* Leuvenum
Marcel Heintzberger Restaurant Beyerick Zeist
Marco Helsloot Restaurant Merlet* Schoorl
Arjan Kuipers Restaurant Ertepeller Papendrecht
patrick van Hoogeloon Restaurant de Treeswijkhoeve** Waalre
Kevin Schlaman Restaurant De Bovenmeester Steenwijk
Robert van Kolk Restaurant Hotel Haarhuis Arnhem

Dinsdag 14 februari Innovatieve chef
     
Joris v/d Borch tot Verwolde Restaurant Het Roode Koper* leuvenum
Bert Wiegmink Restaurant André Dokter Britil
Achraf Eisinga Restaurant Niven* Rijswijk
Gerry Trouw Eemshotel Delfzijl
Anne van der West Hotel Restaurant Termunterzijl Termunterzijl
René Bruins Restaurant Mr. Mofongo Groningen
Thomas Josee Restaurant Restaurant Wolfsaar* Breda
Sebastiaan Veenhuizen Restaurant Double Tree By Hilton Amsterdam
Don-Boy Herz Noorderpoort College Groningen
Paul Zwart Restaurant De Smaeck Kamer Beverwijk


Woensdag 15 februari Half-om
     
Erik Jager Landhotel Diever Diever
Kim Wieland Havo studente  
René Bruins Restaurant Mr. Mofongo Groningen
Willem Bruins Accountmanager  
Dennis van der Beld Restaurant De Het Roode Koper* Leuvenum
Simon Termorshuizen Verkoper  
Pascal Lamberink Grand café Restaurant N' Tip Daarle
Henriette Lamberink Kapster  
Sytze Greidanus Restaurant De Oude Sluis Zoutkamp
Famke Greidanus-Holster Gastvrouw  
Adrie van Kapel Restaurant Hotel Restaurant Mooirivier dalfsen
Niek Tissingh Keurmeester  
Koen Betjes Koen's Gastrobar Terherne
Oscar Martinez Student Handel  
Jelle Scheper Restaurant Stones Emmen
Gerben Slot Lokatie manager Restaurant Stones  
Rens Damming Hotel Restaurant Wesseling Dwingeloo
Frank Groen Bedieningsmedewerker  
Niels Nienhuis Noorderpoort College Groningen
Ryan Vasilda Bartender