11, 12 en 13 februari 2019
Volg ons op Twitter  Volg ons op Twitter  Volg ons op LinkedIn  

Nieuws

De Roelof van der Laan Bokaal.

Professionele gastvrijheidsverleners die competitie leveren op dit niveau zijn zeldzaam. Het getuigt van passie, vakmanschap en lef, wanneer je hieraan mee doet. Daarom is er binnen de Grand Prix Culinair voor gekozen deze wedstrijd met een bonus te belonen. (zie ook Roelof van der Laan Bokaal en Grand Prix Culinair

Puntensysteem.
Puntentelling en prijzen van de koude klassen zijn aangepast. Vroeger bepaalde de score met welke prijs je naar huis ging, tegenwoordig je tegenstanders. Behaalde je bv 35 punten, dan kreeg je automatisch de tweede prijs. Vanaf 2018 worden de scores gerangschikt naar een 1e , 2e  en 3e prijs. Bij uitzonderlijke prestatie kan de jury een ereprijs toekennen.

Gastvrijheidswedstrijden.
Voor de deelnemers aan de gastvrijheidswedstrijden op dinsdag en woensdag (leerlingen en begeleiders) organiseert Wijnkoperij Jos Beeres te Noordbroek een trainingsochtend.
De deelnemers krijgen informatie over de beschikbare wijnen tijdens de wedstrijden en kunnen deze ook proeven. Wietze Snaak leidt deze proeverij op: Maandag 15 Januari te Noordbroek.
Aanvang 10h00, inloop vanaf 9h30. Einde ca. 12h00.

Wijnkoperij Jos Beerens