11, 12 en 13 februari 2019
Volg ons op Twitter  Volg ons op Twitter  Volg ons op LinkedIn  

Jury

Juryleden 2019 (dagindeling jury onder voorbehoud)

Maandag 11 februari Grand Prix EvenTT Culinair
 
Jilt Cazemier Restaurant de Vlindertuin*
Arjan Bisschop Restaurant De Heeren van Harinxma*
Jan Smink Restaurant De Librije***
Steven-Klein Nijenhuis Restaurant Onder de Linden*
Dennis van der Beld Restaurant Het Roode Koper*
   

Dinsdag 12 februari Innovatieve chef / koude klasse
 
Jilt Cazemier                       Restaurant De Vlindertuin*
Jan Smink Restaurant De Librije***
Steven-Klein Nijenhuis Restaurant Herberg Onder de Linden*
Edwin Loos Culinaire Saisonnier
   

Woensdag 13 februari Half om / koude klasse
 
Jilt Cazemier                       Restaurant De Vlindertuin*
Jan Smink Restaurant De Librije***
Leendert Klaassens Inchoc
Edwin Loos Culinaire Saisonnier
   
   


Gastvrijheidswedstrijden 5, 6 & 7 februari

Maandag 5 februari:
 
Froukje Cazemier Restaurant de Vlindertuin*
Harald Hovenkamp Restaurant Kaatje bij de Sluis*
Tanja Klein-Nijenhuis Restaurant Herberg onder de Linden*

Dinsdag 6 februari:
 
Jurjen Eerdmans Restaurant Prins Heerlijck
Harald Hovenkamp Restaurant Kaatje bij de Sluis*
Douglas van Vrijberghe de Coningh Tutor Hospitality Trainees
   

Woensdag 7 februari:
 
Jurjen Eerdmans Restaurant Prins Heerlijck
Harald Hovenkamp Restaurant Kaatje bij de Sluis*
Niek Mensink assistent  bedrijfsleider Paviljoen Sterrenbos