5, 6 en 7 februari 2018
Volg ons op Twitter  Volg ons op Twitter  Volg ons op LinkedIn  
            

Jury

Juryleden 2018 (dagindeling jury onder voorbehoud)

Maandag 5 februari Grand Prix EvenTT Culinair
 
Jilt Cazemier Restaurant de Vlindertuin*
Arjan Bisschop Restaurant De Heeren van Harinxma*
Jan Smink Restaurant De Librije***
Steven-Klein Nijenhuis Restaurant Onder de Linden*
Dennis van der Beld Restaurant Het Roode Koper*
   

Dinsdag 6 februari Innovatieve chef / koude klasse
 
Jilt Cazemier                       Restaurant De Vlindertuin*
Jan Smink Restaurant De Librije***
Steven-Klein Nijenhuis Restaurant Herberg Onder de Linden*
Edwin Loos Culinaire Saisonnier
   

Woensdag 7 februari Half om / koude klasse
 
Jilt Cazemier                       Restaurant De Vlindertuin*
Jan Smink Restaurant De Librije***
Leendert Klaassens Inchoc
Edwin Loos Culinaire Saisonnier
   
   


Gastvrijheidswedstrijden 5, 6 & 7 februari

Maandag 5 februari:
 
Froukje Cazemier Restaurant de Vlindertuin*
Harald Hovenkamp Restaurant Kaatje bij de Sluis*
Tanja Klein-Nijenhuis Restaurant Herberg onder de Linden*

Dinsdag 6 februari:
 
Jurjen Eerdmans Restaurant Prins Heerlijck
Harald Hovenkamp Restaurant Kaatje bij de Sluis*
Douglas van Vrijberghe de Coningh Tutor Hospitality Trainees
   

Woensdag 7 februari:
 
Jurjen Eerdmans Restaurant Prins Heerlijck
Harald Hovenkamp Restaurant Kaatje bij de Sluis*
Niek Mensink assistent  bedrijfsleider Paviljoen Sterrenbos