11, 12 en 13 februari 2019
Volg ons op Twitter  Volg ons op Twitter  Volg ons op LinkedIn  


Woensdag 13 februari 2019

Wedstrijd voor leerlingen van horecaopleidingen.

 
Het maken van een koud bittergarnituur voor vier personen, gepresenteerd op een schaal, bestaande uit zes onderdelen per persoon.  
           
Wedstrijdregels:
 
Iedere deelnemer is verplicht om in correcte kokskleding in de wedstrijdruimte te verschijnen.
Bij het afmaken van de koude schotel zal hier door de jury op gelet worden.
De deelnemer mag één assistent in kokskleding in de wedstrijdruimte meenemen om hem te assisteren bij de voorbereidingen.
U dient tijdens de prijsuitreiking in correcte kokskleding op het podium te verschijnen.
 
De inzending dient woensdagmorgen 13 februari 2019 tussen 9.00 en 10.00 uur te worden ingeleverd in de wedstrijdruimte van de TT-HAL in Assen.
Er is gelegenheid om ter plaatse de schotels bij te werken.
Schalen, werkstukken, bijbehorende hulpmiddelen of extra decoratie,
mogen op geen enkele wijze de herkomst van de inzendingen verraden.  
 
De schotels kunnen 13 februari 2019, na afloop van de prijsuitreiking opgehaald worden.
 
Beoordeling:
            De beoordeling zal geschieden op de volgende onderdelen .
 
            * Presentatie /originaliteit                   
            * Afwerking / hygiëne / kleding           
            * Smaak                                          
            * Moeilijkheidsgraad                          
            * Kleuren combinatie                         
       
Cijfers geven het maximaal te behalen punten totaal aan per onderdeel.
 
De deelnemer die het hoogst aantal punten behaald krijgt de bonus prijs in natura
 
Algemeen     
De jury is tijdens het gehele proces van begin tot eind aanwezig.
De jury zal handelen volgens gevestigde richtlijnen en volgens de instructie
 van de voorzitter van de jury.
 
Wedstrijdvoorwaarden voor leerlingen van Hotelscholen en Horeca opleidingen Assen   2019         
                                      
U dient zich op de wedstrijddag tussen 9.00 en 10.00 uur te melden bij de organisatie.
Iedere deelnemer krijgt een herinneringsattentie en na afloop een juryrapport.
De prijsuitreiking vindt na afloop van de dag plaats in de wedstrijdhal.
Alle deelnemers worden geacht hierbij in kokskleding aanwezig te zijn.
In alle gevallen waarin deze wedstrijdvoorwaarden niet voorzien, beslist de wedstrijdorganisatie.