11, 12 en 13 februari 2019
Volg ons op Twitter  Volg ons op Twitter  Volg ons op LinkedIn  
        
   

Deelnemers wedstrijden

Maandag 5 februari Grand Prix EvenTT Culinair
 
Marleen Brouwer Restaurant De Loohoeve Schoonloo
Thomas Beekhuis Bos & Bos Catering Groningen
Werner Croijmans Restaurant Somm Uden
Jeroen Vink Restaurant De Mooie Mijt Sleen
Marcel Heintzberger Restaurant Beyerick Zeist
Marco vd Wijngaard Restaurant 't Amsterdammertje Loenen aan de Vecht
Dennis de Haan Restaurant De Haan Groningen
Gert Bakker Restaurant Hanninkshof Enschede
Kevin Schlaman Restaurant De Bovenmeester Steenwijk
Yannick Roodhof Restaurant Sukade Meppel


Dinsdag 6 februari Innovatieve chef
 
Robert van der Kolk Restaurant De Meesterproef Nijmegen
Jorgo Tzantos Restaurant De Loohoeve Schoonloo
Sabri Bahade Landgoed Lauwswolt Beetsterzwaag
Dennis de Jonge Grand Café De Brink Dwingeloo
Patrick Kessler Restaurant De Kersentuin Amsterdam
Terence Swagemakers Restaurant Brasserie 21 Groningen
Kevin Reijerse Restaurant Het Roode Koper Leuvenum
Marcel Heintzberger Restaurant Beyerick Zeist
Chris-Ian Staal Hampshire Hotel Emmen Emmen
     
     

Woensdag 7 februari Half-om
 
Jordy Kerkdijk Berghotel Amersfoort Amersfoort
Tim Jansen Restaurant manager  
Erik Dreijer Van der Valk Westerbroek Westerbroek
Johan Dreijer Project begeleider gemeente Assen  
Sytze Greidanus Restaurant De Oude Sluis Zoutkamp
Famke Greidanus Gastvrouw  
Erik Jager Landhotel Diever Diever
Maaike van Nus Hovenier/Landschaps architect  
Jelle Schepers Restaurant Stones Emmen
Gerben Slot Locatie manager Stones  
Gert van der Heyden Restaurant Het Roode Koper Leuvenum
Bas Smit Sommelier  
Rens Damming Restaurant Wesseling Dwingeloo
Maik Hoorn Bakker  
Gerry Trouw Bitter & Zoet Veenhuizen
Peter Trouw Metselaar  
Marcel Oort Hotel Mitland Utrecht
Artur Kerner Consultant