11, 12 en 13 februari 2019
Volg ons op Twitter  Volg ons op Twitter  Volg ons op LinkedIn  
&    
  
  


 


 

Deelnemerslijst 2019

Maandag 11 februari Grand Prix EvenTT Culinair
 
Niels Schievink Restaurant De Loohoeve * Schoonloo
Gerry Trouw Bistro Vive la Vie Groningen
Bart Stork Jeff & Jill Amersfoort
Bibi de Wit Restaurant De Groene Lantaarn ** Zuidwolde
Marco vd Wijngaard Restaurant 't Amsterdammertje * Loenen aan de Vecht
Kees Visser Restaurant Bij Kees Zierikzee
Michel Oude Booyink Landhuishotel De Bloemenbeek * De Lutte
Erik Timmerman Landgoed Lauswolt * Beetsterzwaag
Amber Beekman Hotel 't Lansink * Hengelo
Daniel Nijkamp Hotel & Restaurant Carelshaven Delden


Dinsdag 12 februari Innovatieve chef
 
Erik Dreijer Schimmelpennickhuis Groningen
Rob Pijpstra Park Centrum Sandur Emmen
Kevin van de Poppe Hotel Landgoed Het Roode Koper * Ermelo
Teun van Nuland Restaurant De Wilg De Mortel
Damian Moes Kasteel de Vanenburg Putten
Lévin Smit Restaurant Mr Mofongo Groningen
Roy van Geel Restaurant Sophie Wassenaar
Dennis Lanting Hotel Ten Cate Emmen
Vera Kruijer Restaurant De Sluiswachter Dieverbrug
Martin Ruisaard Restaurant De Fuik Aalst

Woensdag 13 februari Half-om
 
Marleen Brouwer Restaurant De Loohoeve * Schoonloo
Sacha de Boer Fotograaf  
Sytze Greidanus Restaurant De Oude Sluis Zoutkamp
Famke Greidanus Gastvrouw  
Gerry Trouw Bistro Vive la Vie Groningen
Richard Berkhout Student Alfa College  
Jelle Schepers Restaurant Stones Emmen
Gerben Slot Locatie manager  
Rob Pijpstra Park Centrum Sandur Emmen
Jan Willem Trip Assistent F & B manager  
Daan de Jong Restaurant Caert Harderwijk
Yornie van Dijk Adviseur  
Erik Jager Landhotel Diever Diever
Maaike Nus Hovenier  
Jeroen van der Steeg  Hotel Landgoed Het Roode Koper * Ermelo
Niels Godschalk Hotelmanager  
Kees Visser Restaurant Bij Kees Zierikzee
Daisy Visser Gastvrouw  
Petra Bernardus Restaurant Het Schippershuis Terherne
Jelmer van Wieren Gastheer/sommelier