5, 6 en 7 februari 2018
Volg ons op Twitter  Volg ons op Twitter  Volg ons op LinkedIn  

Maître Roelof van der Laan Bokaal







Maître Roelof van der Laan Bokaal


Roelof van der Laan werkte meer dan veertig jaren als oberkelner bij hotel Braams in Gieten.
Vanaf het begin van zijn carriere was hij betrokken bij het opleiden van zijn leerlingen. De wedstrijden tijdens de horecabeurs in Zuidlaren en later in Assen waren zijn grote passie. Het draaide allemaal om enthousiastmering (zie ook filosofie).
Na jaren met veel toewijding de kar te hebben getrokken voor deze mooie wedstrijden liet zijn gezondheid het afweten. Helaas hebben wij op 24 mei 2017 afscheid van Roelof moeten nemen. 
Voldoende redenen om een wedstrijd in een wedstrijd te organiseren. U als professional wordt uitgedaagd. Tijdens de Grand Prix EvenTT Culinair kan er in het restaurant vijftig punten worden gescoord. Naast de honderd punten te verdienen door de chef en de souschef, maakt dit een totaal van maximaal honderdvijftig punten per team. Echter de gastheer met de hoogste individuele score wint de Maître Roelof van der Laan Bokaal en een cheque van € 1.000,-.