10, 11 en 12 februari 2020
Volg ons op Twitter  Volg ons op Twitter  Volg ons op LinkedIn  
&    
  
  


 


 

Nieuws

De Sommeliers Cup.

Wedstrijdinformatie:
Na uw aanmelding krijgt u persoonlijk een uitnodiging. Hierin staat op welk tijdstip u zich dient te melden. De wedstrijd bestaat uit het maken van 6 spijs/wijn combinaties. U heeft bij elk gerechtje (6 stuks) de keuze uit 6 verschillende wijnen. Hiernaast is er nog een (kleine) theoretische opdracht. U maakt een rondje langs 7 stations, op elk station verblijft u 15 minuten. De duur van de gehele wedstrijd bedraagt hierdoor 1 uur en 45 minuten. Aan het einde levert u het wedstrijdformulier in bij de vakjury.
Om 16h00 is de prijsuitreiking op het podium van EvenTTCulinair.

Prijzen:bezoek aan Domaine Gayda (2 personen) twv € 1.500,-
Wijnkist twv € 300,--
Wijnkist twv € 150,--


Jury:
Mevrouw Ilse Swiersema
Mijnheer  Laurens Speek

Aanmelden:
L.deBruin@lfe.nl


Carpaccio wedstrijd Selekt Meat

Maandag 11 februari 2019 is het zover, deze dag zal de boeken ingaan als de dag dat er voor het eerst gestreden wordt om de "Fortunacarpaccio Bokaal"
Een wedstrijd waarbij het aankomt op creativiteit en smaak, twee eigenschappen die voor iedere professionele keukenmedewerker onontbeerlijk zijn. 
Heb jij nu ook zo'n zin om je vakmanschap te tonen? Schrijf je dan nu in, klik op de link www.fortunacarpaccio.nl
 en zie daar de wedstrijdvoorwaarden met het inschrijfformulier. 
Denk er aan, er is een maximaal aantal deelnemers van 14 personen, snel inschrijven dus.