Prijs winnaars
Maandag 13 februari.
Grand Prix EvenTT Culinair.
Damian Moes & Daan de Kok | Restaurant Ruby Rose | Utrecht |
Maître Roelof van der Laan Bokaal
Jeska van der Wal | Restaurant Oan Tafel | Wergea |
Dinsdag 14 februari.
Innovatieve Chefs.
Eerste prijs | Adrie van Kapel & Ivan Bult | Restaurant Mooi Rivier | Dalfsen |
Tweede prijs | Nina Graver & Gerben de Lange | Restaurant Het Roode Koper | Ermelo |
Derde prijs | Davy Heinhuis & Seb Smit | Restaurant Het Mauritshuis | Blokzijl |
Gastvrijheidswedstrijden.
Eerste prijs | Sanne Hovenkamp | Deltion College | Zwolle |
Tweede prijs | Loes Platen | Drenthe College | Emmen |
Derde prijs | Amber van der Meulen | Friesland College | Drachten |
Amuse klasse.
Eerste prijs | Benjamin Luca | Friese Poort | Drachten |
Tweede prijs | Gaia Visser | Drenthe College | Assen |
Derde prijs | Jayson Clemencia | Drenthe College | Assen |
Voorgerecht.
Eerste prijs | Milan Adriaanse | Restaurant Amused | Hardenberg |
Dessert Klasse.
Eerste prijs | Niek Uriot | Drenthe College | Emmen |
Feestelijke Taart.
Eerste prijs | Safeya Atta | Hotel Fletcher By Zoo | Emmen |
Tweede prijs | Erik Jager | Restaurant Atlas Theater | Emmen |
Derde prijs | Erik Jager | Restaurant Atlas Theater | Emmen |
Gastvrijheidswedstrijden:
Eerste prijs | Evi Meijer | Deltion College | Zwolle |
Tweede prijs | Nikita Bos | Deltion College | Zwolle |
Derde prijs | Emma Vloedgraven | Deltion College | Zwolle |
Woensdag 15 februari.
EvenTT Culinair Halfom.
Eerste prijs | Allan Horst & Miranda Dijkstra | Restaurant de Groene Lantaarn** | Staphorst |
Tweede prijs | Maurice Blokzijl & Brandon Halapiri | Restaurant de Havixhorst | De Wijk |
Derde prijs | Martin Veenstra & Sjoerd IJzerman | Restaurant de Oude Smidse | Steenwijk |
Saisonniers Persprijs
Nina Graver & Gerben de Lange | Restaurant Het Roode Koper* | Ermelo |