5, 6 & 7 februari 2024

EvenTT Culinair,  WTC EXPO Leeuwarden

Prijs winnaars

Maandag 13 februari.

Grand Prix EvenTT Culinair.

Damian Moes & Daan de Kok Restaurant Ruby Rose Utrecht

Maître Roelof van der Laan Bokaal
Jeska van der Wal Restaurant Oan Tafel Wergea

Dinsdag 14 februari.

Innovatieve Chefs.
Eerste prijs Adrie van Kapel & Ivan Bult Restaurant Mooi Rivier Dalfsen
Tweede prijs Nina Graver & Gerben de Lange Restaurant Het Roode Koper Ermelo
Derde prijs Davy Heinhuis & Seb Smit Restaurant Het Mauritshuis Blokzijl

Gastvrijheidswedstrijden.
Eerste prijs Sanne Hovenkamp Deltion College Zwolle
Tweede prijs Loes Platen Drenthe College Emmen
Derde prijs Amber van der Meulen Friesland College Drachten

Amuse klasse.
Eerste prijs Benjamin Luca Friese Poort Drachten
Tweede prijs Gaia Visser Drenthe College Assen
Derde prijs Jayson Clemencia Drenthe College Assen

Voorgerecht.
Eerste prijs Milan Adriaanse Restaurant Amused Hardenberg

Dessert Klasse.
Eerste prijs Niek Uriot Drenthe College Emmen

Feestelijke Taart.
Eerste prijs Safeya Atta Hotel Fletcher By Zoo Emmen
Tweede prijs Erik Jager Restaurant Atlas Theater Emmen
Derde prijs Erik Jager Restaurant Atlas Theater Emmen

Gastvrijheidswedstrijden:
Eerste prijs Evi Meijer Deltion College Zwolle
Tweede prijs Nikita Bos Deltion College Zwolle
Derde prijs Emma Vloedgraven Deltion College Zwolle

Woensdag 15 februari.

EvenTT Culinair Halfom.
Eerste prijs Allan Horst & Miranda Dijkstra Restaurant de Groene Lantaarn** Staphorst
Tweede prijs Maurice Blokzijl & Brandon Halapiri Restaurant de Havixhorst De Wijk
Derde prijs Martin Veenstra & Sjoerd IJzerman Restaurant de Oude Smidse Steenwijk

Saisonniers Persprijs
Nina Graver & Gerben de Lange Restaurant Het Roode Koper* Ermelo