Vegetarische amuses voor Horecaopleidingen
Woensdag 9 februari 2022
Klasse G: Wedstrijd voor leerlingen van horecaopleidingen.
Het maken van vier verschillende vegetarische amuses, gepresenteerd op servies naar eigen keuze.
Je maakt elke amuse twee maal, één op het showbord en één voor de jury om te proeven, je maakt er dus acht.
Wedstrijdregels:
Iedere deelnemer is verplicht om in correcte kokskleding in de wedstrijdruimte te verschijnen.
Bij het afmaken van de koude schotel zal hier door de jury op gelet worden.
De deelnemer mag één assistent in kokskleding in de wedstrijdruimte meenemen om hem te assisteren bij de voorbereidingen.
U dient tijdens de prijsuitreiking in correcte kokskleding op het podium te verschijnen.
De inzending dient woensdagmorgen 9 februari 2022 tussen 9.00 en 10.00 uur te worden ingeleverd in de wedstrijdruimte van de TT-HAL in Assen.
Er is gelegenheid om ter plaatse de schotels bij te werken.
Schalen, werkstukken, bijbehorende hulpmiddelen of extra decoratie,
mogen op geen enkele wijze de herkomst van de inzendingen verraden.
De schotels kunnen 9 februari 2022, na afloop van de prijsuitreiking opgehaald worden.
Beoordeling:
De beoordeling zal geschieden op de volgende onderdelen .
- Presentatie /originaliteit
- Afwerking / hygiëne / kleding
- Smaak
- Moeilijkheidsgraad
- Kleuren combinatie
De deelnemer die het hoogst aantal punten behaald krijgt de bonus prijs in natura
Algemeen
Wedstrijdvoorwaarden voor leerlingen van Hotelscholen en Horeca opleidingen.
U dient zich op de wedstrijddag tussen 9.00 en 10.00 uur te melden bij de organisatie.
Iedere deelnemer krijgt een herinneringsattentie en na afloop een juryrapport.
De prijsuitreiking vindt na afloop van de dag plaats in de wedstrijdhal.
Alle deelnemers worden geacht hierbij in kokskleding aanwezig te zijn.
In alle gevallen waarin deze wedstrijdvoorwaarden niet voorzien, beslist de wedstrijdorganisatie.
Inschrijfformulier.