EvenTTCulinair Februari 2025
Naam deelnemer *:
Privé adres *:
Postcode *:
Woonplaats *:
Privé telefoonnummer *:
E-mailadres *:
Geboortedatum *:
IBAN nummer *:
Werkzaam bij *:
te *:
Functie *:
Maandag 10 februari 2025 EvenTTCulinair
Blackbox à la minute wedstrijd voor professionals
"Innovatieve chef 2025" (motivatiebrief sturen naar
info@eventtculinair.nl
)
Naam aanmelder:
Naam aanmelder:
Volgt opleiding bij:
Studentennummer:
Klasse B: Koud voorgerecht
Dinsdag 11 februari 2025 EvenTTCulinair:
Blackbox à la minute wedstrijd voor professionals
"Grand Prix EventtCulinair 2025" (motivatiebrief sturen naar
info@eventtculinair.nl
)
Naam aanmelder Grand Prix:
Functie aanmelder:
Werkzaam bij:
Volledige naam collega kok:
Functie collega kok:
Volledige naam Maitre:
IBAN nr. Maitre:
Naam aanmelder:
Volgt opleiding bij:
Studentennummer:
Klasse C: Dessertklasse
....................................................................................
Naam aanmelder:
Volgt opleiding bij:
Studentennummer:
Klasse F: Feestelijke taart
Woensdag 12 Febrauri 2025 EvenTTCulinair
Blackbox à la minute wedstrijd
"De Meester van de Nederlandse keuken" (motivatiebrief sturen naar
info@eventtculinair.nl
)
Naam aanmelder (professionele kok):
Naam amateurkok:
Beroep amateurkok:
Naam aanmelder:
Volgt opleiding bij:
Studentennummer:
Klasse A: Amuse
Antispam controle getal:
Versturen