10, 11 en 12 februari 2020

Culinaire topwedstrijden van Nederland

Amuse

 
Het serveren van de klassieke ‘Steak Tartare’ in een hedendaags vorm.
De klassieke steak tartare bevat acht onderdelen die verwerkt moeten worden.
 
De ingrediënten moet u zelf meenemen, u heeft in het office van het wedstrijdplein ruimte om deze serveerklaar te maken. ( de voorbereiden mogen binnen het bedrijf gebeuren, maar er mag niets gemengd meegenomen worden)
U heeft daadwerkelijk de ingrediënten, serveermaterialen, gereedschap en servies bij u om op de guéridon in het wedstrijdrestaurant de opdracht uit te voeren.
 
Let erop dat het een amuse is, u wordt beoordeeld op de volgende criteria:
 
Gastgerichtheid
Uw handelingen aan tafel
Uw communicatie met de gasten
Hygiëne
Productkennis
Inspelen op de wensen van de gasten
Portionering
Presentatie 
De amuseopdracht is een gezamenlijk onderdeel van de Grand Prix EvenTT Culinair en de Maître Roelof van der Laan Bokaal.
 
De Amuseopdracht geeft …. punten aan het gezamenlijk totaal.